, updated:

Ethereum-basert DeFi-token YFI overgår prisen på Bitcoin for å bli verdens dyreste krypto-eiendel

yEarn Finance token YFI har erstattet prisen på kongen av cryptocururrency for å bli verdens mest verdifulle eiendel. YFI har fått så mye som 46,27 prosent det siste døgnet for å være verdt mer enn $ 15.000, ifølge CoinMarketCap-data.

Prisen på YFI har vært på et ustoppelig møte, takket være den økende etterspørselen etter desentralisert finans (DeFi).

Prisen på en enkelt YFI er nå dyrere enn én BTC

Alle øyne er på YEarn Finance token Bitcoin Up i det siste. Siden lanseringen i slutten av juli av utvikleren Andre Cronje, har prisen på altcoin holdt skyrocketing til nye høydepunkter hele tiden. Mens det begynte å handle på rundt $ 32, har YFI siden eksplodert over 32.000% til dagens pris på $ 15.457,57. I kontrast er bitcoin verdt rundt 11 863 dollar på pressetid. Referanseindeksen cryptocurrency gled nylig under $ 12 000 etter å ha samlet seg til bare sjenert for $ 12 500.

Spesielt er yEarn Finance det aller første prosjektet som er bygd på ethereum blockchain for å gi total kontroll over styring til symbolholdere. I tillegg har tokenet ingen forhåndsgruve og ingen tildeling til grunnleggeren – noe som gjør det nesten like desentralisert som bitcoin.

Prisen på YFI har steget i takt med den totale verdien som er låst i yEarn Finance-protokollen. For øyeblikket er minst 684,6 millioner dollar låst inne i DeFi-protokollen, viser data fra DeFi Pulse.

Men det som er enda mer interessant med YFIs meteoriske økning, er det faktum at teamet bak prosjektet åpent har kalt det et „fullstendig valueless 0 supply token“ med „0 økonomisk verdi“.

Hva kommer videre for YFI?

Selv om prisen på YFI nå ligger godt over $ 15.400, svever markedets kapital fortsatt på rundt 467 millioner dollar. Hvorvidt prisen på eiendelen fortsetter å skyte opp er noen gjetning.

Mens noen analytikere tror at eiendelen kan skyldes en korreksjon på kort sikt, forventer andre at oppgangen vil fortsette – slik at YFI kan bli enda dyrere enn to BTC .

↑ Up